Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

 

Sunn Helse arrangerer i samarbeid med Thon Hotel Kristiansund, teambuilding for din bedrift. Teambuildingen kan arrangeres som et eget arrangement eller som et innslag i en større konferanse. Ønsker din bedrift å gjøre noe nytt og spennende er dette valget for deg.

Bestill teambuilding ved Thon hotel Kristiansund i dag!
 

Ta ansatte med utenfor sitt vanlige arbeidsmiljø og presentere dem ovenfor en rekke utfordringer som de bare kan overvinne som et team. Dette gjennom å ta utfordringer sammen i et morsom, trygt og støttende miljø. Skap tillit, engasjement og økt ytelse blant deres ansatte.

 


Ikke alle grupper i organisasjoner er et team, men alle team er grupper. Forskjellen mellom et team og en gruppe er at et team er gjensidig avhengig av hverandre for den totale ytelsen. En gruppe kvalifiserer som et lag bare hvis medlemmene fokuserer på å hjelpe hverandre til å oppnå organisatoriske mål. I dagens raskt skiftende forretningsklima, har ”team” dukket opp som en forutsetning for suksess. Derfor bør du hele tiden prøver å hjelpe grupper til å bli ”team” og tilrettelegge for utviklingen av gruppene inn i team.


"Nettdivisjonen i NEAS har årlig en samling hvor vi fokuserer på viktige tema som berører oss i hverdagen og hvor samhandling mellom avdelingene er vesentlig.

Etter en faglig gjennomgang tok Sunn Helse over hvor teambuilding var på programmet. Vi ble delt inn i grupper på tvers av avdelingene og gikk til verks med ukjente oppgaver som skulle løses. Min opplevelse av opplegget til Sunn Helse var at det fungerte utmerket! Det var en samlende og underholdende opplevelse med mye latter og god stemning.

Sunn helse stilte opp med artige oppgaver og engasjerende personell som guidet oss gjennom en flott ettermiddag på Thon Hotell og naboer.

Jeg kan absolutt anbefale opplegget til Sunn Helse til andre bedrifter !!"

                                                Tor Henrik Eide, Divisjonssjef Nett Neas

Hvorfor investere i dine ansatte i dag:
• Bedre kommunikasjon mellom de ansatte
• Et bedre arbeidsmiljø
• Høyere produktivitet
• Høyere motivasjon for arbeidet
• Bedre samarbeid og samhandling
• Dyrke frem vinnerkultur
• Lederutvelgelse og lederutvikling

Dersom man ønsker å utvikle kreativitet, kommunikasjon, samarbeid og engasjement, kan kreativ oppgaveløsning være et godt verktøy. Vi leverer opplegg av forskjellig vanskelighetsgrad og innhold alt etter hva som er målet for aktiviteten. De enkelte aktivitetene kan for eksempel handle om å bygge relasjoner, mestre utfordringer under press, hvordan får vi flest mulig til å involvere segfor å løse en utfordring?

Vi både formidler og skreddersyr egne opplegg i samarbeid med dere som kunde.


 Sunn Helse og Thon Hotel Kristiansund tilbyr en ferdig kreativ pakke innen teambuilding.

Presse | Kontakt | Åpningstider

Topp

Sunn Helse AS © 2007-14 | Innholdsoversikt - Siteman CMS - KP